HSP Workshop: Vänd din känslighet till styrka

Sara-che-hsp-workshop-vänd-din-känslighet-till-styrka-skillbreaks

Igår höll jag min första workshop tillsammans med Skillbreaks som är en plattform där du kan hitta olika typer av kreativa workshops. Det var jättekul att så många vill komma och prata högkänslighet (HSP).

Under kvällen pratade vi om vad det innebär att vara HSP, presenterade fakta från Elaine Arons forskningsstudier som är psykoterapeut och forskare i ämnet. Därefter pratade vi om processen som leder till känna sig överväldigad samt hur en person som är HSP kan ta kontroll över den processen för att inte hamna i ett överväldigande/dränerande situation.

Det var en jättehärlig grupp med representation av ett brett ålderspann och båda könen vilket bidrog till diskussioner till en mängd olika erfarenheter, livssituationer och igenkännande. Dialogen i gruppen bland det viktigaste och det gjorde mig så varm i hjärtat hur den här gruppen delade med av sina egna erfarenheter och perspektiv.

Utifrån Elaine Arons arbete presenterade jag min process samt olika alternativ av verktyg som är en essentiell del av att hamna i ”mina fällor”, vi gjorde övningar i gruppen och samtalen flödade verkligen, så pass att majoriteten av gruppen satt kvar 45min efter vi egentligen skulle sluta! Det var ett sådant härlig flow och utrymme i gruppen.

Stort tack till Skillbreak som möjliggjorde kvällen och tack för att vi fick vara er härliga lokal!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad synd att jag missade detta! Blir det fler tillfällen?

  /Karin

  Karin 2019-03-25 13:10:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Det kommer fler tillfällen! Håll gärna utkik här alt på Instagram för uppdateringar om nästa tillfälle. Hoppas vi ses då Karin 🙂

   sarache 2019-03-25 13:15:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!