STYLE DAY-TO-NIGHT: Paper Waist Pants

sara-che-paper-waist-pant-nike-vapormax-whiye-basked-bag-blazer-mint-green-curly-hair-

Tidig morgon, hela dagen är packad med jobb och kundmöten följt av lite kul på kvällen.  Och ingen tid att åka hem emellan för att byta om? När jag handlar kläder är det viktigt att plagget ska kunna funka lika bra under dagen som kväll, det ger mer valuta för pengarna plus att det minimerar känslan av att det inte finns något i garderoben att ha på sig.

Det översätts till skor i mitt fall. Byxor kan vara lite knepiga beroende på längd och passform, just därför ser jag till att dem passar lika bra till sneakers som till klackar. Under dagtid är det sneakers som gäller för min del, OM det inte är ett par superskönt klackar som inte känns som  klackar. Japp, dom finns! Att investera i ett par sneakers som är ultrasköna, supersnygga och passar till det mesta har hjälpt flera tillfällen som kunde ha resulterar i ”Jag ha inget att ha på mig” scenario.

sara-che-paper-waist-pant-nike-vapormax-whiye-basked-bag-blazer-mint-green-curly-hair-

Jag kan verkligen rekommendera Nike VaporMax, det känns som att flyga och studsa fram. Samtidigt! En annan fördel med att investera i ett par sneakers kan också vara att du kan sälja dem vidare när du känner att dem har fyllt sitt syfte. Dvs. om du har tagit väl hand om dem.

Jag brukar mest dels ha större väskor, men det finns är mindre som rymmer mer än ögat kan tro i första anblick. Min trogna korgväska är en sådan, ett vintage fynd på Beyond Retro förra sommaren. För att sätta min egna prägel har jag virat runt ett Hermésband, det ger väskan en mer personlig touch.

sara-che-paper-waist-pant-nike-vapormax-whiye-basked-bag-blazer-mint-green-curly-hair-

Top, Nelly(liknande här). Byxor, River Island. Sneaker, Nike via Zalando. Kavaj, H&M. Klackar, Parfois via Zalando. Väska, Beyond Retro.

 

Ett skobyte kan ändra helhetens tonalitet på en gång. Om du är inte är välsignad med långa ben som jag, kan du skapa en illusion av längre ben genom att vika upp byxorna  och visa anklarna. Det ger ytterligare en dimension till helheten och du ser längre ut. Hur lång är jag? 1.61! Det trodde ni inte va?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • I can’t even tell you are 1.61! I always thought you were much taller! I love how you styled this look from head to toe. Paper bag trousers don’t really suit my frame if you ask me. But I have to say they look absolutely amazing on you! As for shoes, comfort is key indeed. I recently bought another pair of Nike trainers and they are my go-to shoes!

    Vivian 2018-07-10 14:58:41 http://www.viviantse.net
    Svara
    • Svar på Vivians kommentar.

      Hahaha! I get that all the time. Clothes can really be worked in our favour by knowing how to get the best use of styling. That’s great, which pair of Nikes did you get? I’m actually wearing my VaporMax as we speak (lol, write).

      Much love, S.

      sarache 2018-07-10 16:13:54
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!