STYLE: Maxi Frill Dress

sara-che-green-frilly-nelly-dress

Årets somrigaste fest må vara över men det betyder inte att sommaren är slut.  Jag får ofta frågor kring hur jag dressar ner klänningar, dvs. hur jag gör så att en ultra-söt klänning till ett självklart vardagsalternativ.

sara-che-green-frilly-nelly-dress

Skor.

Jag är inte (längre) så mkt för klackar. Jag föredrar komfort och effektivitet så jag har hittat modeller som fungerar för mig och min stil. Dessa espadrills köpte jag för 3 år sedan på River Island och jag kan inte sluta använda dem.

Väska.

Om du har en klänning som är för söt, testa en midjeväska till som du antingen kan bära runt midjan eller över bröstet. Min korgväska tillhör den sötare skalan men jag känner ändå att jag kommer undan med den pga….

Håret.

Mitt hår ser sällan polished ut. Eftersom mitt hår lever sitt egna liv gör jag sällan frisyrer, vilket gör att helheten ser det lite halvklart ut – och jag älskar det. Om vi föreställer mig med dem perfekta lockarna där varje stå ligger på sin plats hade även den här looken förlorat en del av sin lätthet. Det är inte riktigt jag heller, jag tycker att en stil ska vara en förläning av oss själva och inte tvärtom.

sara-che-green-frilly-nelly-dress

Klänning, NLY. Skor, River Island (liknande här). Väska, Beyond Retro (liknande här)

 

Tyvärr har vi inte den här underbara värmen året runt, så jag tänker passa på att maxa med alla typer av klänningar så länge jag kan. Vad tycker ni om klänningar? Föredrar ni någon speciell längd? Jag har tagit fram olika alternativ i olika prisklasser som jag gärna skulle vilja bära den här sommaren.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Happy Thursday Sara! I’m back 🙂 Honestly, I’ve never been a super fan of dresses and skirts, but I’ll wear more this summer 🙂 You look wonderful in this frill dress, the green colour looks beautiful on your skin! And I couldn’t agree more, your hair doesn’t need to look perfect. In fact, I love the ’messy’ look of your curls, it looks super natural 🙂 I don’t wear heels either, at least, if I compare myself to the younger me, I now opt for comfort.

  Vivian x

  Vivian 2018-06-28 10:32:30 http://www.viviantse.net
  Svara
  • Svar på Vivians kommentar.

   I would love to see you in a frill dress or skirt, both! if you had asked some years ago i would prob feel the same, however i guess things change. Thank you so much dear! You’re too sweet! Hope you’re having a lovely weekend and have an amazing week ahead. xx

   sarache 2018-07-01 14:25:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!