Mkt nytt och även nytt datum för nästa HSP Workshop

workshops-atelier-the-che

Måndag i Mordor! I brist av solsken sitter jag ihopkuren hemma och jobbar hemifrån. Det är superskönt att få ducka vinden, frös otroligt påväg och från gymmet så jag har det bra här hemma med min nypressade cellerijuice och banankaka.

För er som inte vet så har jag en infektion i kroppen som heter Candida, det har gått så långt att det har satt sig i ansiktet och jag därför irriterad i huden. Enligt läkarens rekommendation har jag inte ätit socker eller gluten på snart tre veckor och det är först nu jag börjar se en skillnad. Eftersom jag fullkomligt älskar sötma så har jag börjat testa gluten- och sockerfria recept, because let’s face it, I’m not gonna stop eating sweets.

Just nu jobbar jag med en del nya projekt, bland annat håller jag på att vårstäda Atelier The Ché och ger sidan lite piff dåd et kommer ske en del förändringar framöver. Det där med att ha en jungfru i sin ascendent och kunna webbdesign, lol!! På sidan hittar ni även mina workshops, nästa datum för ”Vänd din känslighet till styrka” är satt, vi kör en till omgång innan sommaren den 27 Maj kl. 17.30 i Stockholm. Hoppas du kommer om du känner att workshopen talar till dig om du är redo att förändra din situation. Nedan har ni feedback från deltagare i min senaste workshop. Ni hittar all info om workshopen och hur ni signar upp er här.

Btw, heads up för en vecka fylld med inlägg av förra veckan. Mer om det kommer imorgon.

sara-che-workshop-hsp-review

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kul att du har koll på din Ac 🙂 https://astrobloggen.baaam.se/pa-gang-imorgon/

    astrobloggen 2019-04-09 10:43:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!