Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Monday Meditation: Favourite Meditation App + why

sara-che-monday-meditation-insight-best-app-workout-empireJag får ofta frågor kring hur jag började meditera och om jag har tips på några appar. Jag har personligen inte jobbat med appar då jag är lyckligt lottad att ha spirituella coacher och vägledare i min krets.

Däremot är jag väldigt glad att meditation har blivit mainstream här i västvärlden, nu gäller det att normalisera spiritualitet så är vi på banan. Men till dess vill jag tipsa er om en app som heter Insight.

Jag vill även understryka att det här är inget sponsrat, utan ren rekommendation från hjärtat eftersom jag tycker den håller en hög kvalité till skillnad från mkt annat där ute.

Kort om appen: Insight är en meditations app där du med hjälp utav olika lärare kan ta del av olika variationer av meditation.

Varför jag tycker om appen:

 • Till en början är det ett enkelt gränssnitt och lätt att förstå (ni kanske inte visste att jag bygger hemsidor också)
 • Det finns ett brett urval av lärare, meditationer, tekniker, podcasts och diverse grupper att ta del av.
 • Du har möjlighet att se hur många som mediterar när du loggar in
 • Vill du inte köra en guidad meditation finns det en timer som jag själv användt dagligen
 • Appen registrerar även när du mediterat, bra för dig själv att få en överblick
 • Du har möjlighet att skapa kontakt med andra personer, allt fr människor som mediterar samtidigt som dig eller i någon grupp.
 • Om du tex hittar en speciell lärare som resonerar extra kan du följa den personen meditationer som distribueras via appen.

Innan jag hittade mina personer kunde jag sakna att ha likasinnade personer som kunde samtala om dessa ämnen på en djupare nivå. Tips till er som känner så, kolla in appen. Eller skriv till mig, ni vet väl att ni alltid kan vända er till mig om ni vill växla tankar eller ord? Om inte så vet ni det nu, ni ska aldrig behöva känna er ensamma i detta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sara Ches webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!