Yellow Goodness

sara-che-river-island-yellow-oversized-frill-top-nly-denim-zara-dotted-kitty-heels-basked-bag-curly-hair

Under sommartid älskar jag att bära färger som framhäver mina egna färger. Om ni har följt med på Instagram vet ni säkert vid det här laget att jag älskar guld och gyllene toner. Jag har under många år jobbat aktivt med färger, speciellt vad jag tar på mig och hur jag inreder mitt hem. Eftersom jag arbetar och lever holistiskt har jag med hjälp av olika färger förbättrat områden i mitt liv effektivt.

sara-che-river-island-yellow-oversized-frill-top-nly-denim-zara-dotted-kitty-heels-basked-bag-curly-hair

Gult är kopplat till det tredje chakrat, på sanskrit heter det Solar plexus är beläget ovanför naveln och är det känsligaste av våra chakran. Här finns alla våra känslor och här får vi det första intrycket om vad vi tycker om en annan människa.

 

Solar Plexus kopplat till tillit, rädsla, självkänsla, självförtroende, självvaktning, omsorg om oss själva och andra, ansvarskänsla, personlig heder. Detta chakra (energicenter)  har energisamband med emotionella/mentala kroppen är vårt personliga kraftcentrum, personlighetens och jagets innersta kärna.

Solar-plexus energi är knutet till levern, binjurarnas adrenalinproduktion och med förbränningen i kroppen. Vårt samvete har sitt säte här, även det kan du känna genom att du får ont i magen när det är något som du ska göra fast man egentligen inte vill.

sara-che-river-island-yellow-oversized-frill-top-nly-denim-zara-dotted-kitty-heels-basked-bag-curly-hair

Top, River Island (rea, klick!). Jeans, Nelly. Skor, Zara. Solglasögon, Weekday.

 

När jag jobbar med ett chakra, som tex solarplexus tenderar jag att dras till just den färgen. Det är en bra indikation att som vi alla kan observera. Om jag upplever att jag känner mig obalanserad, eller vill förstärka vissa attribut omger jag mig av färger. Allt från kläder, till nagellack, smycken och tom vad jag stoppar i mig. Och vilken skillnad  det gör!

Hur vet du att ditt chakra är i obalans? Det kan yttra sig att du inte det är du känner och du har svårt att acceptera att du känner som du gör. Det kan även yttra sig i fysiska smärta. Skulle ni vilja veta mer om kroppens chakra? Hur dessa energicenter fungerar? Hur du effektivt kan arbeta med färger och förbättra din livkvalité och energi?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oh yes! I would love to know more about it! In fact, I would love to read a complete guide about chakras. I agree that colours can affect one’s mood. Your photos are absolutely amazing and yes, I can see that you love golden tones! And you know what? They suit you like a glove! 😉

    Vivian 2018-07-10 14:46:00 http://www.viviantse.net
    Svara
    • Svar på Vivians kommentar.

      Oh thank you so much dear for your heartwarming compliments. The topics of chakras are pretty big in their own way. I’d love to create something more simplified and relatable – i will put in on my to-do list 😉 Much love, S.

      sarache 2018-07-10 16:11:58
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!