Throw shade: Caramel

sara-che-le-spec-outta-love-tan-sunglasses-nike-vaportmax-white-zalando-bitte-kai-rand

 

Den här sommaren dras jag extra till karamelltonade solglasögon, och det franska märker Le Spec levererar som vanligt. Modellen heter Outta Love och finns i flera olika färger, jag gillar känslan i dessa. Lite som om att någon kanske hittade originalet i en vintagebutik och gjorde om den till en modern tappning?

För några år sedan började jag känna in hur färgerna jag bär påverkar mitt mående och humör. Sakta men säkert har jag genom åren gått från att vara all black everything till idag känna mig kvävd i svart. Som alltid finns det ett litet undantag, mer om det tar vi i ett inlägg längre fram.

 

Svarta solglasögon är inte ett alternativ längre. Plus att jag är inget fan av den kontrasten svart ger till min hud- och hårtfärg, det blir för hårt. Nedan hittar ni fler alternativ karameller att sätta tänderna i:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Lovely sunglasses and the shade is just perfect! Suits your hair and your skin too, Sara! 🙂 Unlike you, I’m still wearing a lot of black items. I think it’s a colour I can’t miss in my wardrobe. The colour black doesn’t necessarily affect my mood in a negative way. Basic colours have always been my favourite and I think they represent me as a ’person who likes to keep everything as simple as possible’. I, in fact, feel very uncomfortable when I wear lots of (bright) colours at the same time haha!

  Vivian 2018-06-28 13:55:01 http://www.viviantse.net
  Svara
  • Svar på Vivians kommentar.

   Thank you so much Vivian! I’m really getting more into early tones lately, i really like how it complement my own colours. 🙂 I absolutely understand your point of view, colours can be what we need them to be. An enhancer, a means to represent ourselves and more. It wasn’t long ago I wore black, and black only but with time things have changed.

   Plus – here in sweden there in an abundance of the shade black is everywhere. I’m sort of overfed with black for now, but still love to revisit it every now and then. if you had to pick a colour other than black and grey, what would you choose? xx

   sarache 2018-07-01 13:51:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!