How To Listen to Your Body’s Answers

sara-che-river-island-top-zalando-maroccan-babosh-straw-bag-nelly-jeans-mom-curly-short-hair

En av dem mest effektiva verktyg till att ta kontroll över ditt mentala och känslotillstånd är genom att lyssna på din kropp.

I praktiken är det här en enkel metod, och den blir ett otroligt navigeringssystem ju mer medveten du blir att du inte är din personlighet, dina tankar eller dina känslor, och kan leva från en sådan medvetenhet.

Kroppen har två utgångslägen att kommunicera till oss, antingen blir vi tunga eller lätta. Känslan som du ska utgå efter är lättheten. Det rätta är det lätta.

 

Food for thought:

The truth of feelings trumps the strategy of logic.

 

sara-che-river-island-top-zalando-maroccan-babosh-straw-bag-nelly-jeans-mom-curly-short-hair

Lätt eller Tung?

1 – Den här tekniken kan utföras egentligen hela tiden, till en början rekommenderar jag att du sätter eller lägger dig någonstans lugnt så du kan koppla av.

2- Börja därefter känna in genom att ta några avkopplande andetag. Notera hur energin i din kropp känns när du slappnar av. Notera skillnaden i energin när du slappnar av.

3 – Med din mentala kraft, säg ett påstående för dig själv och notera om du blir lätt i kroppen, som när du kopplar av, eller tung.

Tex. du har grov FOMO och vill gå ut, samtidigt så finns det en känsla inom dig som vill stanna hemma. Ställ frågorna “Ska jag stanna hemma ikväll”, och notera hur det känns. Fokusera på skillnaden i energin när du frågar dig själv “Ska jag gå ut ikväll”.

4 – Det lätta är den rätta. Så om din FOMO löper tex amok kan du vila i att det är ditt ego som är ute och hetsar dig till något som du kanske behöver stå över.

5 – Hedra känslan. Lita på den för den ljuger inte. den vet inte hur. ditt ego är däremot jättebra på att hitta på lögner medan kroppens utgångslägen gör det enklare att känna in och sortera vad som är vad.

Kroppen är inte ämnad att bära på energi. Allt är i konstant transformation. När vi spänner oss blockerar vi energin att flöda genom oss och kroppen signalerar svaren. Vi behöver bara vara medvetna att genom att lära oss att förstå kroppens signaler, kan vi få tillgång till en ny information om själva.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!