Deepish: nytt meditations avsnitt

Deepish-Cover-podcast-atelier-the-che-by-sara-che

I den här veckans avsnitt av Deepish (klick för iTunes länk) så får ni ta del av en guidad meditation av mig. För er som inte vet, jag utbildade mig till meditation coach förra året och har sedan dess coachat one-2-one, samt en online program i början av januari 2019 för att komma igång med en konsekvent meditations praktik. Om ni är intresserad av att ta del av nästa kick-off, skriv er mailadress nedan så kan jag signa upp er för vidare information som kommer mot mitten av mars.

Jag får ofta frågar om meditation, hur det ska vara vs. inte vara. Det finns så många förutfattade meningar som inte stämmer. Det finns även en djungel av meditationer. Syftet med mina meditationer i podden är att nå ut till er som inte har vanan att meditera. Som kanske försökt, men fann er irriteras av någon som ber er ”aaaaaandas in, och aaaandas ut”. Tro mig, jag fattar! Det handlar verkligen om att hitta en röst/energi som ger det du behöver.

Sedan finns det även mkt termer i spiritualitet och meditation som man ibland skulle vilja ha en ordbok för, oroa er inte för det. Mina meditationer är relaterbara, enkla, anpassade för vårt klimat så att så många som möjligt ska kunna ta sig an en liten stund för att koppla av. Första avsnittet är kort, se det lite som en introduktion, luta er in i den, blunda och följa med, observera om ni rycks med i några känslor och tankar. Lägg inte för mkt värderingar i dem, utan tillåt er få känna och se hur du mår efter meditationen.

Jag skulle bli SÅ glad om jag fick feedback, vad ni gillar och vad ni inte gillar. Det är endast när jag får feedback då jag vet vad ni vill ha, så jag kan anpassa mitt blogginlägg och poddavsnitt enligt era önskemål. Så känn aldrig att ni inte kan komma med feedback, jag är bara tacksam för det bidrar med. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!