Netflix & Chill: Russian Dolls

netflix-and-chill-russian-dolls

Bild Källa: IMDB

 

Netflix gör det igen! Jag snubblade över den här artikeln i Franska Vogue,  efter några minuter av första avsnittet var jag fast. Ni vet, den där känslan, typ nästan kär.

På tal om kär, låt oss börja med det uppenbara. Natasha Lyonne’s hår är ren dröm! Stor applåd till stylisten, Lyonne’s karaktärs stil skapar en längtan efter 70-tals rock (och hör och häpna, blir lite sugen på svart tom), finns även en del andra karaktärer i serien vars stil är dreggelvänlig.

Jag älskar plotten, från hur hela serien byggs upp till hur historian skildras. Den lämnar utrymme för många teorier och bland alla filosofier finner jag mig själv bara älska den grova NYC dialekten, alla snabba och sarkastiska one-liners och Natasha’s raspiga röst ger mig liv. Ni förstår inte hur mkt jag älskar hesa raspiga röster!

Sjukt snygg serie, och då menar jag inte endast i form av det visuella då skaparna verkligen har fångat en NYC tonalitet som jag personligen går igång på, men även för att den är snyggt uppbyggd och rakt av briljant.

I don’t do do spoilers, se den och berätta vad ni tyckte. Tyvärr endast en säsong ute, längtar redan efter säsong 2!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!