Recap of the week(s)

sara-che-metro-mode-atelier-the-che

Jag lever, har varit M.I.A. pga ett frilansuppdrag som AD för en modetidning. Det har varit jätteroligt, när tidningen kommer ut ska jag berätta mer. När jag väl har varit ledig har jag passat på att göra sådant som får mig att må bra och ladda upp energi. Jag älskar att tända ljus oavsett årstid eller tid på dygnet! Brukar ofta tända mina salt lampor (världens bästa present!) under min morgonritual, tycker även det är härligt med doftljus eftersom det gör så mkt för sinnesstämningen.

sara-che-metro-mode-atelier-the-che

Stockholm har blivit kallt! Men det hejdade inte mig och Jennifer på Plaza Kvinna att gå lunchpromenader. Det blev lite av en tradition att gå en runda efter maten,  jättemysigt att ta en paus från skärmen genom att gå ut, syresätta kroppen, komma ner i kroppen genom att promenera och catch up. Bra tips för att ta hand om sig själv och öka produktiviteten efter lunchtimman.

sara-che-metro-mode-atelier-the-che

Det tog mig fem år att besöka stället, men det är nog helt klart min favoritplats nu. Fristad. Jag spenderade timmar där, arkitekturen i sig är otrolig, så mysigt att strosa runt alla böcker, titta på människor och ta in hela atmosfären.

sara-che-metro-mode-atelier-the-che

Fastnade för denna! Jag har skrivit sedan jag var liten, allt från dagböcker, poesi, till matigare essäer osv. Senaste året har jag haft en önskan om uppgradera skrivandet, men inte vetat hur. Den här föll i knät, jag tog det som ett tecken så får vi se vart den leder mig.

Istället för att djupdyka i mobilen på morgonen till kontoret har jag läst, eftersom mitt jobb kräver mkt skärmtid vill jag vara medveten om hur jag spenderar min tid när jag inte jobbar. Har även fått en del förfrågningar via Insta att ta upp hur man kan minimera skärmtid, så ett inlägg om det kommer snart.

sara-che-metro-mode-atelier-the-che

Käkade middag en kväll med en vän, middagen var god med efterrätten var godare. Kan verkligen tänka mig att återbesöks den där chokladdrömmen nästa gång jag besöker Gnarley Burgers.

sara-che-metro-mode-atelier-the-che

När det kommer hudvård just nu ligger fokus på fukt. Det här ä första gången jag testar Dr. Jart kräm och jag måste medge att jag gillar skarpt. Den återfuktar och skyddar huden. Jag gillar att skydda huden extra så var inte rädd för att lägga ett lager olja efter en återfuktande hudkräm, det här råa klimatet tar verkligen på huden och håret så det gäller att återfukta och skydda.

sara-che-metro-mode-atelier-the-che

Hej vårtecken, jag älskar dig! Även om våren känns långt borta just nu med tanke på all snö, väcks hoppet till liv när man går förbi Hötorget. Min inre monolog lyder: håll ut Sara! Februari, sen kommer Mars vilket innebär persiskt nyår vilket är synonymt med vår. Det värsta är över, hååååll ut!

Hur mår ni efter nyårsskiftet? Vet att en del tenderar att bli lite deppiga vid den här perioden, lite som att energin toppar över nyår för att man är redo att vända blad. Det håller i ett par veckor men sedan sinar det runt månadsskiftet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!