Netflix & Chill: You

Har ni sett Netflix nya serie You? Om inte, hett tips! Själv fastnade jag efter piloten och plöjde igenom alla säsonger på några dagar.

För att inte spoila’ för mkt: väldigt intressant kärlekshistoria, som egentligen är väldigt mörk men filmatiseringen och hur berättelsen är uppbyggd got me hocked. Kanske bara jag som förknippar Penn Badgley i kombination med NYC, och lite mörka vibbar till Gossip Girl? Men han gör det sååå bra.

Det finns verkligen många lager i den här serien, inte din klassiska kärlekshistoria men det är en av aspekterna som gör historian intressant. Plus att hur den skildrar dagens sociala medier kan påverka, är ytterligare ett lager. Vill som sagt inte avslöja för mkt, tycker den är sevärd och att ni ska framförallt bilda eran egna uppfattning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Blev helt bestt av serien, startade serien och kunde inte sluta förrän säsongen var slut!

  Josefine 2019-01-30 09:52:10 http://www.dbtak.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Jag förstår dig helt och hållet! Jag tycker det var så intressant hur de skildra något mörkt till något romantiskt. Väldigt intressant! Nu har jag snöat in mig på The Magicians, vad tittar du på just nu? Kram!

   sarache 2019-01-31 10:36:45
   Svara
 • Happy Monday Sara!

  I sounds so odd, but I don’t have Netflix. And I know, every time when I tell people we don’t have Netflix, their jaw drop open, eyes are getting bigger and they giving me like: where have you been?! Hahahaa, I barely watch TV and it’s not because I’m too busy being a mom…it’s just that I don’t like to stick to the TV all the time. But who knows, maybe I would change my mind when I’m on maternity leave :p Will keep this series in mind!

  Vivian x

  Vivian 2019-01-14 11:33:22 http://www.viviantse.net
  Svara
  • Svar på Vivians kommentar.

   Happy Monday Vivian! Hope you’re off to a great start on the week. No it doesn’t sound odd at all to me. I don’t have an account of my own to be honest, I’m highjacking my friends with the intention to getting more into books this years. still working with getting into the books, hahah buts thats because i love tv shows and netflix have been launching some really great pieces. Please have this one in mind, would love to know your thoughts on the show as it truly covers so many fascinating layers. xx

   sarache 2019-01-14 15:43:03
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!