Vinter Uniform

sara-che-monki-teddy-kappa-coat-faux-skinnbyxa-leather-pants-nelly-vit-boots-beck-sondergaard-väska-plast-tote-plastic-vinter-uniform-wintersara-che-monki-teddy-kappa-coat-faux-skinnbyxa-leather-pants-nelly-vit-boots-beck-sondergaard-väska-plast-tote-plastic-vinter-uniform-wintersara-che-monki-teddy-kappa-coat-faux-skinnbyxa-leather-pants-nelly-vit-boots-beck-sondergaard-väska-plast-tote-plastic-vinter-uniform-winter

Beret, här. Kappa, här, Polo, här. Byxor, här. Väska, här. Boots, här.

Tanken av att det knappt tre månader kvar till Persiskt nyår (Nowroz) och våren gör sin entre gör att det spritter inom mig. Jag tenderar att bli tappa inspirationen till kläder under vintern pga det är för kallt, lager på lager i all ära men den svenska vintern känns mer som en sibirisk högsäsong för mig.

Det här är första vintern (sedan min tid i LA) som jag känner att inspirationen inte har sinat bort. Det beror främst på att jag vet vad jag tycker om och varför, och kompromissar inte på de. Här är några av mina tips till min vinter uniform:

Färg

Jag blir lycklig av färg! Det boostar mitt humör, oavsett utgångsläge. Ni som är HSP, jag kan rekommendera er varmt att börja reflektera mer över hur olika färger påverkar er. Själv bär jag svart ytterst sällan, när det händer kan det vara i form av byxor. Jag har några LBD kvar i garderoben som jag älskar mest pga siluetten på respektive plagg. Svarta skor händer inte, det känns som att någon trycker ihop mina lungor. Dessa vita boots har varit mina absoluta favoriter genom hela hösten och våren, de är super bekväma, ser mkt dyrare ut än vad de faktiskt är och prisvärda.

Textur

Jag älskar texturer! Tidigare år har det varit (faux) pälsar, men efter att jag hittade den här kappan (med matchande beret) så har pälsarna fått vila den här vintern. Det jag älskar med just denna kappa förutom texturen är att den faktiskt håller värmen, och OM mitt hår (som i vanliga fall håller värmen rätt bra) inte skulle räcka, så gör den fluffiga beret sig till ett perfekt komplement. Fluff, på fluff, på fluff!

Faux Skinn

Om du är frusen som jag rekommenderar jag att köra på faux skinnbyxor. De håller värmen till skillnad från jeans och byxor som blandar polyester och naturligt material. Om du är varmblodig, kan det vara bra att skippa skippa faux skinnbyxor, om rövsvett inte gör dig obekväm dvs.

Dimensioner

Jag tycker det är jättekul att leka med dimensioner, det ger en look mer liv, vilket alla vi kan behöva under vinterhalvåret. Genom att implementera färg, texturer, och tex en oversized kappa kommer slutlooken till liv.Och vem behöver inte mer liv under vinterhalvåret?

Här handlar det mer om att träna ditt öga för vad som passar just din kroppstyp. Jag tycker om att addera mer längd till mina ben  (är 1.61 cm), det gör jag genom att antingen bära utsvängda byxor eller byxor som slutar innan ankelknölen. Mina ben ser mkt längre ut och eftersom mina boots har ett längre skaft kan jag enkelt leka med dimensioner oavsett benlängden på byxan.

Vad gör ni för att behålla klädinspirationen under vinterhalvåret? Vad är era bästa tips? Har ni en vinteruniform? Dela med er gärna i kommentarsfältet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!