Hej 2019

sara-che-glitter-paljettklänning-sequin-dress-curly-hair-nelly-2018

Klänning, här!

Gott nytt år kära läsare! Jag hoppas att ni fick en fin avslutning på 2018, att ni fick reflektera, och fundera över vilka drömmar du vill besanna i år. Det är aldrig för sent, du kan alltid börja om. Det behöver inte gå ett helt år för att du ska börja. Du behöver inte vänta på nästa måndag. Allt vi har är nu. Just nu.

Har ni avsatt nyårslöften? Vad tycker ni om nyårslöften? Själv skrev jag min manifesteringslista för 2019 igår,  reflekterade över vad jag vill ska kristalliseras under det nya året och varför. Jag tycker om att återbesöks den med jämna mellanrum för att bibehålla fokus.

Som jag skrev i tidigare inlägg, jag tror absolut inte på att tänka sig eller visualisera sig till det man önskar att manifestera. Vad jag kallar in behöver gå i samklang med hur jag värderar mig själv, på en medveten men framför allt omedveten nivå. Därefter jobbar aktivt mot att nå manifestationen, skillnaden är att det finns en lätthet i den processen. Inget jagande, ingen stress över att det behöver ske på ett specifikt sätt. Det magiska är när det händer utanför ens ramar av hur man tror det ska ske. Har ni vart med om det?

Det känns jätteskönt att vända blad, att december är över och blicka framåt. Hur känner ni inför det nya året? Kommentera gärna nedan, vill gärna veta vad ni ser fram emot, ev nyårslöften och vad ni vill manifestera i 2019.

Till sist, TACK för att DU följer mig här – det betyder så otroligt mycket ska du veta. Nyårskramar från mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!