Bare Origins Middag

 

 

För några veckor sedan bjöd Bare origins grundare Nena till fest. Hon hade bjudit in en liten skara personer till Bodhish, ett av mina absoluta favoritställen. Mest pga av personerna bakom som driver stället och kultiverar en sådan hög energi, och det märks så fort man stiger in på Bodhish.

När vi satte oss till bord blev vi blev serverad fantastiskt god mat, allt var vegansk, mkt var lokalt utplockat och mkt hade Nena tagit med sig till kocken som hade tillagat upp den fantastiska trerätters middagen. Vi fick nöjet att höra A part of the art’s fina historia, deras ethos och varför de skapar kläder och hur. Vi fick även nöjet att höra en personligare historia om psykiskohälsa och mat, de är så otroligt befriande när vi som människor kan ta av oss våra masker och bara vara dem vi är. Och för att ens kunna vara den du är, behöver du ha en självinsikt och ha gjort ett inre arbete för att ens kunna utstråla den energin.

Och det gäller Nena också, när vi träffades första gången blev jag helt tagen av hennes resa. Och motiverad! Vilket driv, och vilken ödmjukhet. Bäst av allt, hon är sig själv. Jag kommer att berätta mer om Nena och hennes hudvårdsmärke i ett annat format, cliff hanger.

Jag lämnande eventet och kände mig helt påladdad med energi, det gör jag inte efter alla tillställningar, middagar eller event. Oftast tvärtom, men jag lämnar om jag känner att jag inte kan hålla energi i takt eller om det är någon bad joojoo i luften. Den här månaden kommer jag skriva ev artikel serie om hur du som HSP kan ta dig igenom den intensiva decembermånaden utan att känna dig drenerad. Håll utkik på Atelier The Ché.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!