Vinterinredning mot vinternedstämdhet

Vintern är verkligen här nu, det betyder att jag gärna spenderar mer tid hemma för att härda ut vinterhalvåret. Den här vintern har jag lagat mer mat hemma, och även hunnit baka några gånger.

Ett av mina go-to sätt att handskas med vinter nedstämdhet är att maxa myset, det betyder tända ljus varje dag, mysa i soffan med kopiöst mkt te och ibland även te, sträcktitta på ett Netflix-program (precis klar med Grean leaf senaste säsong) och maxa njutandet med mat och bakverk.

Det senaste åren har jag vart inne på att addera gröna toner till hemmet, Himla släppte för några säsonger sedan en grön sängkollektion som jag inte kan sluta tänka på. Jag finner det så rogivande och avkopplande med murriga gröna toner, så pass att jag även bor i en 70-tals inspirerade grön skinn (imitations) jacka. Älskar retro vibbarna, ni hittar den här.

Nedan har jag plockat ihop lite inredningsfavoriter, kombinationen av grönt och ljusa pastelliga toner känns så rätt. Jag är inte direkt ingen juldekorations nazi, snarare tvärtom, men här handlar det mer om att skapa ett hem som gör det lättare att härda ut vintern då kylan inte gör mig väl.

Klicka på bilderna ovan för vidare information om vart det kommer ifrån och pris. Ser ni något ni gillar? Vad gör ni för att peppa er i vintermörkret och kylan? Vad piggar upp er? Kommentera gärna nedan och dela med era tips.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!