Födelsedag(ar)

sara-che-atelier-the-che-yasuragi

Hej vänner! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och att ni har hittills haft en underbar November, det har jag. Som ni vet så har fokus varit på produktionen av min nya sajt, Atelier The Ché, Och vet ni vad, den är nu LIVE!!!! Inte nog med att November kändes som en självklar månad att lansera sidan, att det skedde dagen efter min födelsedag gjorde hela processen från idé till manifestering symboliskt. Jag har lagt många timmar på den här sajten, inte bara i form av skapande men även introspektion.

Klicka in här för att läsa lite om hur Atelier The Ché föddes. Anledningen till varför sajten är på engelska är för att det engelska språket har en högre vibration än svenska, precis som latin har en högre vibration än engelska. Jag ville skapa en plats som är dedikerad till att röra sig inifrån och ut, till skillnad från många andra plattformar som driver en rädslobaserad kommunikation. ”Köp detta för att va snygg, cool, se ung ut etc etc, blah blah,” ZzzzzZZzzz (you’re killing me slowly). Med andra ord, jag skapade det jag saknade.

Det räcker, jag vill inte att mitt bidras till den här världen ska generera ångest-tvärtom, jag vill att var av er ska komma till insikt att ni är perfekt som ni är och att ni inte behöver varken någon eller något för att göra vara fulländade som människor. Jag hoppas att ni gillar sajten, och OM ni inte gör det, så är det helt okej också. Den här sidan är dedikerad till er som vill rikta er in till hjärtat, som inte exkluderar utan ser kopplingen i allt -även kläder och personligt uttryck i kläder och spiritualitet. Den här sidan är dedikerad av kärlek, må ni känna den lika starkt i ert hjärta, på samma sätt som när ni ser någon ni håller verkligen kär.

Syftet med sajten är att visa en pragmatisk approach till spiritualitet.

sara-che-atelier-the-che-yasuragi

 

I söndags checkade jag och en vän in på mitt favoritspa utaför Stockholm, Yasuragi. Intentionen för min födelsedag var att göra vad jag älskar, på en plats jag älskar, med en person jag älskar, äta mat som jag älskar. Min pappa brukade säga att födelsedagar sätter tonaliteten på resten av året. För er som undrar: jag fyllde 35. Yupp, miiiiid-thirty baby!

 

sara-che-atelier-the-che-yasuragi

Vilket välkomnande och vilken svit! Jag älskar den minimalistiska inredningsdesignen, hur betong och trä möts och balanserar varandra. Mer bilder hittar ni här.

sara-che-atelier-the-che-yasuragi

Kläderna åkte av i ett nafs, ovan ser ni mina ny favoritboots från Billi By som ni kan hitta hos Nilson Shoes.

sara-che-atelier-the-che-yasuragi

En skorpion i hennes rätta element, det var helt underbart att få släppa tid och rum genom att flyta runt i vattnet. Stort tack till Yasuragi, ni är underbara! Läs HELA artikeln och kika på fler bilder från vår vistelse HÄRRR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!