Life Lately, Checkerd Coasts & New Workshop

sara-che-rutig-kappa-2nd-day-ormskinn-boots-nelly-asos-väska
Kappa, här. Väska, här. Boots, här.

 

Ledsen att det går så lång tid mellan varven, jag befinner mig just nu i en stor produktionsfas med flera projekt i knät. Eftersom jag skapar allt från scratch, själv, utan hjälp så tar allt tid. Och det ska det göra, Rome was not built on one day. Eller hur? Men jag lovar att ni kommer att förstå varför jag har varit MIA här. Jag finns alltid på Instagram med dagliga uppdateringar, så om ni inte kikat där än, skicka ett meddelande via DM’s och säg hej! Vissa av er gör det ibland och jag blir alltid så glad när ni når ut vare sig ni vill ställa mig en fråga eller bara säga hej!

 

Igår släppte jag en av tre nyheter (på instagram stories) som jag har arbetet med under här hösten, jag kommer att hålla en workshop i hur det är att vara HSP (Highly Sensitive Person), vad det egentligen innebär och ge verktyg för att göra din sensitivitet till den  tillgång den är ämnad att vara. Jag är så otroligt taggad och glad för att jag blev tillfrågad att hålla denna workshop, att vara HSP betyder MKT för mig och sedan jag började ta vara på min sensitivitet har mitt liv förändrats radikalt till det bättre. Jag har lärt känna mig själv och min kropp på en helt annan nivå genom att implementera enkla verktyg. Bäst av allt, er respons på Intsgram fick mitt hjärta att explodera. Woww!!

Nä vi ändå talar höst och vad den har innehållit måste jag nämna den här kappan från 2nd Day som har varit höstens favoritkappa. Jag älskar den långa silhuetten, materialet, mönstret och texturen. Jag slutade bära svart för några år sedan då jag känner mig kvävd när jag bär svarta plagg. Men oavsett om man bär svart eller inte tycker jag en en färgklick till kappa gör en väl nu när vi går in i November mörkret. Nedan hittar ni några snygga alternativ att kika närmare på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!