Detta inlägg är ett samarbete med WEIDAO.
Förra veckan fick jag testa Weidao som är en asiatisk resturang här i Stockholm. Med mig hade jag mina foodiekompisar Emma och Diana. Restaurangen i sig är ganska liten men mysig. Den asiatiska menyn är bred, du hittar rätter och smaker som sträcker sig mellan Kina, Japan, Korea och Thailand.
Stockholm har börjat bli kallt, så vi började med att beställa in lite jasmine te.
Till förrätt beställde vi in edamer bönor, vegetariska dumplings, vegetariska vårrullar och vegetarisk sushi.
Till varmrätt beställde vi in vegetarisk ramen (utan ägg) och Sichuangryta med tofu och ris.
Till vänster ser ni sichuangrytan med tofu, och raringen Emma till höger. Hennes blogg hittar ni här.
Godingen och superfoodien Diana, jag älskar att käka middag med personer som verkligen uppskattar mat.
Vi avslutade middagen med Weidao fritter som är friterad frukt, glass, frysta bär och söt Weidao sås – rekommenderas! Vi hade en supermysigkväll, så pass att vi glömde bort tiden helt och satt till stängning.
Stort tack till Weidao härliga personal som tog väl hand om oss, och för en härlig middag!
Adress: Vasagatan 7, 111 20, Stockholm
Hemsida: http://weidao.se
Öppettider: Mån-Sön 11.00-22.00