Lindex X Rosa Bandet

sara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukost

Gårdagen startade med en underbar frukost på Lindex Showroom tillsammans med Cancerfonden och årets Rosa Bandet designer, Bea Szenfeld.

 

sara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukostsara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukost

Hela deras showroom var ”on theme” med allt från rosa plagg till rosa service. Visste ni att Lindex har samlat in över 100 miljoner till Cancerfonden? Lindex är huvudsponsor till Rosa Bandet-kampanjen sedan 2003 och gör varje år en rosa satsning för att bidra till cancerforskningen och öka medvetenhet kring cancer.

 

sara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukost-bea-szenfeld

Bea berättade om inspirationen bakom designen och Paul Svensson, ambassadör för Cancerfonden och kock pratade om hållbar mat och råvaror, och korrelationen till en god hälsa.

 

sara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukost

Hur härlig är inte den här bilden!? Tack Josef för att du fångade oss (bloggkollegan Joanna) highfiva’ varandra över frukostbordet.

 

sara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukost

Fick även hänga lite med dessa solstrålar, Sheilan och Emma.  Ni som undrar vart mina boots kommer ifrån, ni hittar dem här!

 

sara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukost-emma-matsson-emma-blomberg

Yours truly x 2 Emmor är lika med 3 curly heads.

 

sara-che-lindex-rosa-bandet-pressfrukost-emma-matsson

Lindex ska donera 10% av försäljningspriset på utvalda accessoarer till cancerforskning, som tex det fina guldsmycket.  Tack för en trevlig men främst viktig och inspirerande frukost Lindex och Cancerfonden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!