Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

September Wishlist

 

Välkommen September! Nu drar hösten igång på riktigt och denna säsong är jag extra sugen på jordig och neutrala toner. Sjävklart går jag alltid igång på färger, så jag fortsätter på samma tema som vanligt genom att ta på mig det som gör mig glad.

Jag känner mig som sagt extra sugen på beiga toner, gärna en stor härlig stickad tröja. Vad det gäller smink så går min inspiration åt moderjords håll också med varma rostiga toner av orange och rött. Som vanligt toppar jag allt med gulddetaljer. Smycken, glasögon och även sheetmasks. Om ni inte har testat denna, gör det! Det här är en produkt som faktiskt levererar.

Ränder och mönster är givet, ormskinns boots kommer bli min to-go sko i höst. Min ambition är att bli bättre på att dricka vatten, jag har märkt att jag dricker mer vatten när jag tar med mig vattenflaska. Utvärtes kommer jag peppra kroppen med olijor, jag älskar Decleors produkter och älskar att dem även implementerat andningsövningar till hur dem applicerar sina oljer. Det är inte bara huden som behöver fukt men även håret, jag har kört Color Wow hela sommaren och ser fram emot att se hur håret kommer må tillsammans med det i september. Som vanligt lever jag inte utan Living proof curl style definer – pga det är den bösta style definer som finns på svenska marknaden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Sara Ches webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!