Style: Prints on prints

sara-che-printed-dress-nike-vapormax-sneakers-beck-söndergaard-scarf-print-stripes-forals-retro-h&m-sunglassessara-che-printed-dress-nike-vapormax-sneakers-beck-söndergaard-scarf-print-stripes-forals-retro-h&m-sunglassessara-che-printed-dress-nike-vapormax-sneakers-beck-söndergaard-scarf-print-stripes-forals-retro-h&m-sunglassessara-che-printed-dress-nike-vapormax-sneakers-beck-söndergaard-scarf-print-stripes-forals-retro-h&m-sunglassessara-che-printed-dress-nike-vapormax-sneakers-beck-söndergaard-scarf-print-stripes-forals-retro-h&m-sunglasses

En av sommarens favoritplagg har varit denna mönstrade skjortklänning, men bara för att sommaren är snart slut betyder det inte att den har gjort sitt. Tvärtom, det här är bara början. Den här hösten är jag sugen på att blanda mer mönster och färger, den här klänningen kommer fortsätta gå i repris in på hösten.

Ett tips är att bära ettpar jeans under när vädret börjar bli kyligt, eller ett par knähöga boots för att få en annan silhuette. På samma sätt som det är kul att leka med prints så tycker jag om att leka med olika dimensioner och lager. Fast just nu njuter jag av att jag kan gå med bara ben lite till.

Nedan har jag tagit fram ett litet urval av vad jag är sugen på denna höst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!