Style: Cycle shorts & chunky soles

sara-che-tights-cyckelbyxa-sweater-grey-chunky-sneakers-nelly-trend-beck-söndergaard-curly-hairsara-che-tights-cyckelbyxa-sweater-grey-chunky-sneakers-nelly-trend-beck-söndergaard-curly-hairsara-che-tights-cyckelbyxa-sweater-grey-chunky-sneakers-nelly-trend-beck-söndergaard-curly-hairsara-che-tights-cyckelbyxa-sweater-grey-chunky-sneakers-nelly-trend-beck-söndergaard-curly-hair

H&M Tröja, (liknande här). Nelly Cyckelbyxa, (här). Beck Söndergaard Väska, (här). Nelly Sneakers, (här). Jane Køing örhängen, (här). Nelly fauxläppring, (här).

Jag fattar grejen! Cyckelbyxan kan vara tom bland det skönaste på länge. Dock lär jag vara sist på tåget, men vem bryr sig om det egentligen. Efter ha spenderat större delen av den här sommaren i långa eller korta tights känns cykelbyxan som superskönt alternativ. Jätteenkelt att blanda med det du redan har plus att det känns som att man level up med cykelbyxan.

Jag vet inte vart den känslan kommer ifrån, kan det vara all nostalgi som rusar upp? Om du är ute efter ngt med hög modegrad är detta definitivt ngt för dig. Vill du se lite business ut men inte för formell, släng på en oversized kostym. Jag kommer definitivt införskaffa fler, mest pga jag får lyckorus av nostalgitripparna + otroligt bekvämt. Bra övergångsplagg innan det blir för kallt (bra att vara pragmatisk haha).

En enkel grå sweater, sköna sneakers och min nya favoritväska från Beck Söndergaard fick göra gårdagens helg look. Vi spenderade dagen på Söder, strosade runt på marknader och käkade våffelbrunch (se insta-stories för brutal våffeldestination).

Själv fortsätter jag den här helgen med tights. Idag befinner jag mig ute i Nacka på ett yogaretreat, vad gör ni? Vad är ni extra sugna på när det gäller kläder i höst? Någon speciell färg? Plagg? Passform? Kommentera gärna nedan!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Forsta gangen som jag faktiskt vill ha pa mig en san har outfit. Sa snyggt men jag har aldrig vagat.

  maria 2018-08-21 11:25:24 http://afrolatinalist.wordpress.com
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Åh tack snälla Maria, blir så glad! Vet du, det där var min första gång och så fort jag satte på mig cyckelbyxorna fattade jag grejen. Dem är för sköna! Testa, kan jag så kan du 😉 Kram på dig

   sarache 2018-08-21 13:14:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!