Oh K! Gold Foil Mask

sara-che-beauty-sheet-mask-koeran-oh-k-gold-foil

Jag älskar att upptäcka nya produkter som är unika och gjorde med bra ingredienser. Jag har testat det koreanska märket Oh K!’s Gold Foil mask

Den här fibermasken innehåller riktiga guldkomponenter för att mjuka upp huden. Äpple, komomill och vilda körsbärsaxtrakt är tillsatta för att lugna och återfukta. Fibermasker skapar en barriär på huden och är konstruerade för att leverera en superladdad dos av återfraktande ingredienser.

sara-che-beauty-sheet-mask-koeran-oh-k-gold-foil

 

Recension: Till en början noterade att själva masken var våtare än dem jag provat innan, den här innehöll mkt mer produkt. Appliceringen gick helt okej, jag upplevde storleken på själva masken som mindre.

Själva masken är otroligt lugnande. Min hud är bra solbränd och hade mkt rodnad innan jag applicerade masken. Den är verkligen laddad med ingredienser som lugnar, återfuktar och ger lyster till huden. Nedan ser ni mitt nakna ansikte efter jag tagit bort den. När jag såg min hud var att det såg ut som huden hade fått en spa behandling, huden var jämn, rodnaden var borta och lystern ser ni för er själva.

 

 

Här hittar ni Oh K!’s Gold Foil Mask och annat kul:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!