SUNDAY SANCTUARY: The World’s Most Extraordinary Homes

https://www.youtube.com/watch?v=NZDd3QqSBz0&t=87s

 

Vad mer är mer synonymt med söndagar än Netflix & Chill? Oavsett om du chillar själv eller med någon annan har jag ett tips för dig. The World’s Most Extraordinary homes! Ett program om livsstil, inredning, arkitektur och mer. Första säsongen är uppdelad i fyra olika avsnitt: berg, skog, kust och underjord. Inte nog med att arkitekten Piers Taylor, och skådespelerskan och designentusiasten Caroline Quentin upptäcker hem som får dig att tappa hakan några gånger, så har dem även en magisk synergi som gör programmet så mkt mysigare.

Bådas kärlek och entusiasm för design och lösningar lyser igenom skärmen, ett program att sträcktitta på – fler gånger om! Du får ta del av personer bakom dessa hem, historian bakom, processen och mkt mkt mer.

Värt att nämna, jag hade aldrig övervägt att flytta från stan innan jag såg det här programmet och nu drömmer jag om att en dag designa mitt egna hem tillsammans med min bästavän (som också är arkitekt bygger på hennes egna tiny house ATM).

 

Current interior favourites: 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Err if I’m being honest with you, we don’t have Netflix. Does it sound weird? Haha! I barely watch TV, but I have to say designing your own place is something I really liked doing. It’s like creating your own museum with the things you like, a touch of your personal style 🙂

  Vivian 2018-06-28 12:02:53 http://www.viviantse.net
  Svara
  • Svar på Vivians kommentar.

   Honestly, I’ve been thinking of canceling my subscription so i can focus on other things but I really enjoy TV shows so I am letting it marinate for now. And with a family, I imagine that you’re pretty busy as it already is. I really love these home design shows, such a great outlet of inspiration. Yes, like creating your own museum. Sign me up please to that! 😉 hahah! Hope you’re having a wonderful weekend dear Vivian. xx

   sarache 2018-07-01 14:17:03
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!