Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Slidin’ Into Your DMs: Podcasts

sara-che-adidas-knit-top

Jag får ofta frågor om tips på podcasts, böcker, och vad för information jag tycker om att konsumera. Jag brukar bombardera vänner med (all typ av) tips via Instagrams DM – stället jag snubblar över all inspirationskällor, så vi startar veckan med ett segment som jag kallar ’Slidin’ Into Your DM’s’.

Jag lyssnar dagligen på poddar, jag tycker det är ett lättsmält och roligt format. Eftersom jag inte har prioriterat att läsa på ett bra tag så har poddar blivit ett substitut, hemma, på gymmet, när jag är på väg någonstans. Ja ni fattar – när som egentligen.

Dessa poddar lyssnar jag mest:

Super Soul Conversations

Som ni vet startade mamma Oprah ett eget TV nätverk för några år sedan och jag älskar att hon använder sina plattformar för att prata om ämnen som har djup och substans. I varje avsnitt intervjuar hon allt från olika författare, politiker, artister, forskare som Gary Zukav till NBA spelare och mer. Om jag fick välja en av dessa poddar för dig att lyssna på, då skulle jag utan tvekan välja denna. Det är ju mamma Oprah trots allt!

Know The Zodiac

Grundaren till mitt personliga favoritkonto @scorpiomystic som är ett astrologikonto för skorpioner (tips!). I hennes podd adresserar hon inte bara skorpioner utan även alla andra tecken, och hur tex den senaste fullmånen kan påverka dig beroende på vad för tecken du har i din måne, accedent eller något av dem andra husen. Hon gör månatliga prognoser och har ett lättförståeligt sätt att kommunicera hennes budskap på.

Hay House Radio

Förlaget Hay House som grundades av Louise L Hay själv har även en podd som är baserad på deras radiokanal. Du kan lyssna på allt från Wayne Dyer, Ester & Jerry Hicks, Doreen Virtuee, Anita Moorjani, Davidji eller Louise L Hay själv (senaste avsnittet med henne var så fint). Formatet varierar från intervjuer till typiska amerikanska radioprogram där personer ringer in och ställer frågor direkt. Perfekt om du är sugen på något kvalitativt men kort(are).

Hey girl

Om du inte följer Alex Elle på Insta, gör det nu! Jag föll för hennes poesi och texter, när jag fick veta att hon även hade en podd var det svårt att sluta lyssna. Alex intervjuar olika personer om allt från moderskap, psykisk ohälsa till spiritualitet och mkt mkt mer! Det är en sådan podd jag helst inte vill säga mkt mer om – utan att du ska få uppleva den själv.

Divine Through Line

Sist men definitivt inte minst, en kvinna jag snubblade över på instagram (som majoriteten av mina poddar). Srimati driver en högt vibrerande podd med fokus på inre mående, mat, yoga och meditationstekniker. Jag har själv provat flera av hennes guidade meditationer och somliga har jag under vissa perioder använt dagligen under min morgonmeditation. Den här kvinnan är inspiration, du kan inte bli något annat än ödmjuk för livet efter lyssnat på hennes resa.

Lyssnar du på poddar? Vilka? Något jag inte får missa? Kom gärna med tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sara Ches webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!