Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Moving forward, bye Metro!

sara-che-atelier-the-ché-tastes-of-asia-webb-tv-show-food-zalando-topshop-denim-jumpsuitTiden är äntligen kommen för mig att säga hejdå till Metro, framöver kommer jag satsa på min plattform Atelier The Ché. Sajten har växt inom mig under en lång period och nu efter den senaste ombyggnaden känns det som vi är på banan både med vad vi vill kommunicera och personerna i nätverket som kommer att skriva för sajten.

 

För er som inte är bekanta med Atelier The Ché kan jag börja med att nämna att det är inte en blogg. Det är en plattform  och ett nätverk som fokuserar sig på allt vi kvinnor tycker om från mode, skönhet, design, livsstil, välmående och allt som hör till. Skillnaden är att sajten utgår ifrån hjärtat, tex. istället för att prata om trender går vi in på djupet och undersöker hur en färg kan boosta välmående, hur ett plagg kan få dig att må till skillnad från att se ”cool” ut. Vår utgångspunkt är att kläder ska inte behöva kompromissa på värkens naturens tillgångar eller människors rättigheter.

 

Sajten handlar inte om mig (även om det finns en hel del bilder på mig nu i början)­, den är dedikerad till er som kan relatera till hur spiritualitet och kreativitet är sammanflätat och att god design tar hänsyn till naturen och människan rättigheter.

 

Isttället för att jag ska skriva ett långt inlägg om sajten, kika in här och bilda er egna uppfattning.

 

Metro, tack för den här tiden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sara Ches webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!